Gewaarborgd inkomen

Gewaarborgd inkomen

Gewaarborgd inkomen

Gewaarborgd inkomen

Kun je niet meer werken door ziekte of een ongeval? Dankzij je sociale bijdragen heb je alvast recht op terugbetaling van je medische kosten en een wettelijke uitkering. Bescherm jezelf extra tegen inkomensverlies door ziekte of invaliditeit met een Verzekering Gewaarborgd Inkomen.

Waarom Gewaarborgd Inkomen?

Het kan iedereen overkomen: je wordt ziek of raakt betrokken bij een ongeval en bent langer dan een maand arbeidsongeschikt. Als zelfstandige of vrije beroeper met een gezinslast krijg je van je ziekenfonds een maandvergoeding. Zo’n wettelijk vervangingsinkomen geeft even ademruimte, maar om je levensstandaard te behouden, is een extra vangnet meer dan welkom.

Waarop kan je rekenen?

Met een verzekering tegen inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid kun je rekenen op een maandelijkse uitkering én terugbetaling van de premie, bovenop de wettelijke vergoeding via je ziekenfonds.

In de meest gunstige situatie, combineer je de polis gewaarborgd inkomen met IPT en/of VAPZ. Wij zoeken graag samen met u naar de meest ideale oplossing.

Wenst u meer informatie?

Kom dan gerust een kopje koffie drinken!

Via "my broker" heeft u toegang tot uw verzekeringsportefeuille die beheerd wordt door ons kantoor.
Door middel van uw persoonlijke toegangscode krijgt u een overzicht van de lopende contracten en schadegevallen alsook van documenten.
Tevens kan u berichten in verband met een bepaald dossier via deze weg doorgeven.

Ga naar mijn klantenzone.