U en uw gezin

U en uw gezin

U en uw gezin

U en uw gezin

Vezekeringen particulier

U en uw gezin

Bescherm jou en jouw gezin tegen de financiële gevolgen van alledaagse risico’s. Een familiale verzekering is niet verplicht. Toch heeft bijna elke Belgisch gezin er één, want ze is eigenlijk onmisbaar in elk huishouden. Ook als je geen kinderen hebt of alleenstaande bent. Een klein ongeluk heeft soms grote gevolgen.

De familiale verzekering, vergoedt de financiële gevolgen van uw burgerlijke aansprakelijkheid voor schade die u of iemand van uw gezin toebrengt aan anderen. De familiale verzekering is dus onmisbaar, om u en/of uw gezin te beschermen, op welke manier uw gezin ook is samengesteld. 

Loopt iemand schade op door jouw fout of nalatigheid? Of door je samenwonende partner of kinderen? Dan kan die persoon van jou of je partner een schadevergoeding eisen. In dat geval beschermt de familiale verzekering je tegen de financiële gevolgen.

En als jij of een gezinslid schade oploopt door de fout of nalatigheid van iemand anders? Dan zorgt de verzekering rechtsbijstand in je privéleven voor juridische hulp en bijstand om een schadevergoeding te krijgen. 

Waar de familiale verzekering voornamelijk de schade die uw gezin toebrengt aan derden verzekert, zijn er ook nog andere verzekeringsproducten beschikbaar voor u en uw gezin . Denk daarbij bijvoorbeeld aan een hospitalisatieverzekering, een persoonlijke ongevallenverzekering, een uitvaartverzekering of een overlijdensverzekering. 

Wil je de juiste keuze maken voor u persoonlijk of voor uw gezin, Berlassur adviseert en begeleidt u graag hierbij.

 

Wenst u meer informatie?

Kom dan gerust een kopje koffie drinken!

Via "my broker" heeft u toegang tot uw verzekeringsportefeuille die beheerd wordt door ons kantoor.
Door middel van uw persoonlijke toegangscode krijgt u een overzicht van de lopende contracten en schadegevallen alsook van documenten.
Tevens kan u berichten in verband met een bepaald dossier via deze weg doorgeven.

Ga naar mijn klantenzone.