Uw woning

Uw woning

Uw woning

Uw woning

Vezekeringen particulier

Uw woning

Jouw woning en inboedel beschermen bij brand? Met een brandverzekering ben je veilig. Deze beschermt je niet alleen tegen brandschade en schroeischade maar ook tegen tal van andere gevaren zoals storm, natuurrampen, … Een woningverzekering biedt een aantal wettelijk verplichte basisdekkingen, maar verschilt voor de rest van verzekeraar tot verzekeraar. Het is dus belangrijk om goed na te gaan welke risico’s al dan niet door de polis gedekt worden. Berlassur adviseert en begeleidt u hierin, zodat u de juiste keuze kan maken voor uw persoonlijke situatie.

Al ben je niet altijd verplicht om een brandverzekering af te sluiten, het is wel aangeraden om je woning goed te beschermen. Berlassur overloopt graag samen met jou de mogelijkheden.

Tot slot, inbraken zijn jammer genoeg geen uitzondering. De schade aan uw woning bij een (poging tot) inbraak is meestal gedekt door uw brandverzekering, maar de gestolen goederen worden niet standaard vergoed. Wilt u een ruimere bescherming, kies dan voor de aanvullende waarborg diefstal en vandalisme. Die verzekert u niet alleen tegen diefstal en inbraakschade bij u thuis maar ook op vakantie.

 

Wenst u meer informatie?

Kom dan gerust een kopje koffie drinken!

Via "my broker" heeft u toegang tot uw verzekeringsportefeuille die beheerd wordt door ons kantoor.
Door middel van uw persoonlijke toegangscode krijgt u een overzicht van de lopende contracten en schadegevallen alsook van documenten.
Tevens kan u berichten in verband met een bepaald dossier via deze weg doorgeven.

Ga naar mijn klantenzone.