DE KLANT... MIJN KLANT!

DE KLANT... MIJN KLANT!

DE KLANT... MIJN KLANT!

Aangifte nalatenschap

Alvast onze innige deelneming bij het verlies van uw dierbare overledene.

Bij een overlijden dient u als erfgenaam een aantal administratieve handelingen te stellen, van het laten (de)blokkeren van de bankrekeningen tot het indienen van een aangifte van nalatenschap bij de Vlaamse Belastingdienst.

Wat doen wij?
Door onze jarenlange ervaring in de banksector en het notariaat zijn wij volledig op de hoogte en kunnen wij u van A tot Z bijstaan bij de afhandeling van de nalatenschap

Wij helpen u met het verzamelen van de documenten die nodig zijn
voor de aanvraag van het attest – of de akte van erfopvolging.

– Indien er geen huwelijkscontract, wijziging huwelijkscontract, testament of gifte tussen echtgenoten werd opgemaakt, kunnen wij dit attest van erfopvolging voor u aanvragen bij het kantoor der Rechtszekerheid (het vroegere registratiekantoor).
– Indien er wel een huwelijkscontract of gifte zou opgemaakt zijn, kunnen wij u in verbinding stellen met de notaris van uw keuze die de akte van erfopvolging zal opmaken.

Dit moet best zo snel mogelijk gebeuren gezien de rekeningen, die werden geblokkeerd, maar pas worden vrijgegeven door de bank nà ontvangst van een attest van erfopvolging.

Aangifte nalatenschap

Particulieren

Wenst u meer informatie?

Kom dan gerust een kopje koffie drinken!

Via "my broker" heeft u toegang tot uw verzekeringsportefeuille die beheerd wordt door ons kantoor.
Door middel van uw persoonlijke toegangscode krijgt u een overzicht van de lopende contracten en schadegevallen alsook van documenten.
Tevens kan u berichten in verband met een bepaald dossier via deze weg doorgeven.

Ga naar mijn klantenzone.