Rechtsbijstand

Een conflict zit in een klein hoekje

In uw relatie met medewerkers, klanten, leveranciers, handelspartners, omwonenden en overheid zit een conflict in een klein hoekje.
Wij staan u bij met raad en daad, en bieden u daarvoor een polis op uw maat.

 • De polis Verkeer is de instapformule met reeds tal van dekkingen.
 • De polis Ondernemer gaat verder en voorziet ook waarborgen voor uw onderneming en voor u, uw gezin en uw medewerkers.
 • De polis Ondernemer Op maat gaat nog verder. Die polis stelt u zelf samen met de bijkomende dekkingen die u nodig hebt.


 • Verkeer

  Als ondernemer bent u veel en lang op weg. Het risico op een ongeluk is dan ook groter dan voor een privépersoon. Reden te meer om een degelijke rechtsbijstandsverzekering te sluiten.
  Die geeft u juridisch advies en beschermt u bij elk mogelijk conflict in het verkeer. Ook uw gezinsleden en medewerkers (in het kader van hun werk- of bedrijfsactiviteit) zijn perfect beschermd.

  Ondernemer

  Waar hard gewerkt wordt, kunnen problemen ontstaan: schade aan werktuigen, aan voorraden, aan gebouwen, aan producten of realisaties. Of schade aan personen, gebouwen of goederen, toevallig veroorzaakt bij de uitvoering van het werk.
  Via een degelijke polis rechtsbijstand krijgt u juridisch advies en vergoedt uw gerechts- en administratiekosten. Zo bent u zeker dat u niet voor niks werkt.
  U bent al voor zoveel verzekerd? U hebt al polissen brand, machinebreuk, uitbating, burgerlijke en productaansprakelijkheid?
  De rechtsbijstandsmaatschappij staat u bij als u met één van uw verzekeraars in conflict komt.

  Wenst u meer informatie?

  Kom dan gerust een kopje koffie drinken!